Aktualno

Ivan Maslać novi predsjednik HKD Napredak Dubrovnik

c maslac zld aerodrom012

Ivan Maslać novi je predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak Dubrovnik. Odlučeno je tako na Izbornoj skupštini koja se održala u četvrtak navečer. Za potpredsjednicu je izabrana izv. prof. dr. sc. Katja Bakija. Novo vodstvo izabrano je na dvogodišnji mandat.
Tom prigodom dosadašnji predsjednik prof. Milan Perić u svom je izvješću o radu u proteklom razdoblju i financijskom poslovanju ovog društva istakao kako je situacija s koronavirusom poremetila brojne planove. Posebno se prisjetio uspješno realizirane tribine ‘Dubrovački turizam s pogledom na sutra’, ali i naglasio kako je posljednje dvije godine društvo imalo jako malo aktivnosti upravo zbog situacije s koronavirusom, ali i nedostajućih financijskih sredstava.
Novi predsjednik Ivan Maslać zahvalio se dosadašnjem vodstvu te istaknuo kako vjeruje da će iduće razdoblje biti bolje kako za kulturu tako i za HKD Napredak.
Inače, na izbornoj skupštini izabrani su i članovi Upravnog odbora Matko Bupić, Katarina Doršner, Dasen Jasprica, Krešimir Marković, Mile Pavlović, Ivan Prce, Ivan Viđen i Barbara Đurasović dok su u Nadzorni odbor društva izabrani Stanko Lasić, Milan Perić i Marinko Marić.

Pročitajte još

Kaos u Zračnoj luci Split, otkazani svi letovi!

Dulist

Pronađeni Česi nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist

UKLJUČEN HELIKOPTER HRZ-A Češki državljani nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist