Aktualno

Ispravak informacije

pu 91

Zbog nenamjerne pogreške (krivog tituliranja Vitomira Bajca) iz Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91 poslali su ispravak informacije koji prenosimo u cijelosti:

 
"U on line izdanju Vašeg lista objavili Ste članak pod naslovom "Događaji u Vukovaru su silovanje demokracije".  Ne ulazeći u smisao iznesenih stavova i mišljenja  želim samo ispraviti netočne informacije,
Naime spomenuta je „Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91“ ćiji predsjednik je gospar Petar Mirošević, a podpredsjednici gospari Tonći Glumac i Metodije Prkaćin, a ne kako u tekstu piše predsjednik Vitomir Bajac). Nadalje Itvršni Odbor udruge održan je jućer 2.9.2013. godine u prostorijama udruge na kojem nisu zauzimani stavovi o događjima u Vukovaru.
Ovom prilikom želim istaknuti da ova udruga nije politička  i ne iznosi i nekomentira političke događaje jer članovi ove Udruge, bivši i sadašnji policajci će štititi ovu državu i njen ustavni poredak po cijenu vlastitog života, ćak i onda ako se s nećim i neslažu. Nema govora da bi ućestvovali u bilo kakvim nasilnim prosvjedima u kojima bi se sukobljavali s našim kolegama koji izvršavaju svoje radne zadatke.
Molim Vas da ovaj ispravak objavite u Vašem listu kako ne biste zbunili naše brojno članstvo.
 
            Predsjednik Udruge
            Petar Mirošević dipl.ing."

Pročitajte još

Počinje izgradnja novog parkirališta u Novoj Mokošici

Dulist

MINISTAR PILETIĆ “Nadamo se kako ćemo do kraja sljedeće godine imati kvalitetan Centar za starije osobe”

Dulist

OPASNA ZARAZNA BOLEST U HRVATSKOJ Ima li kod nas opasnosti od infekcije virusom Zapadnog Nila?

Ivana Mijić Vulinović