DuList IN

Ispratite Staru godinu usponom na Sniježnicu s Biciklističkim klubom Konavle

bk konavle snijeznica

Biciklistički klub Konavle i ove godine organizira, sada već tradicionalno, 5. uspon na Sniježnicu na Staru godinu, 31. 12. 2019.godine.

-Pozivamo sve ljubitelje bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da nam se pridružite na ispraćaju Stare godine. Polazak za bicikliste je u 8:00 ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja), a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima,
koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj kao i svi ostali koji planiraju nastaviti pješice do vrha.
Zajedničko okupljanje i polazaka za bicikliste i planinare na uspon iz Kune je u 10 sati.

Nakon silaska bit će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici (ex željeznička postaja). Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu na vrhu. Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete nam poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com. Prvih 20 prijavljenih očekuje poklon majica i sportska torbica BK Konavle. U slučaju loših vremenskih uvjeta na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama. Ispratimo ovu uspješnu 2019 godinu, i vidimo se na 1234 metra uz sretnu novu 2020. godinu! – ističu iz Biciklističkog kluba Konavle.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca