DuList PROMO

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU Ostvarite subvenciju i izradite projekt sunčane elektrane za vaš dom

energo 1

Grad Dubrovnik je objavio javni poziv za sufinanciranje izrade pro­jektne dokumentacije, pri čemu nudi povrat od čak 90 posto uloženih sred­stava. Zato, iskoristite priliku i ostva­rite subvenciju do 930 eura s PDV-om za izradu projekta sunčane elektrane na vašoj kući u Dubrovniku! U suradnji s renomiranom tvrtkom MS2 energo d.o.o. koja je već uspješno instalirala preko 200 solarnih elektrana diljem Hrvatske, možete ostvariti ovu izvr­snu priliku.

Tvrtka MS2 energo d.o.o. je splitska tvrtka koja se bavi implementacijom obnovljivih izvora energije, odnosno projektiranjem, dobavom i montažom solarnih elektrana te savjetovanjem na polju OIE-a. Posebno se ističe po uspješnom povratu sufinanciranja od strane gradova, općina, županija i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU). Osnovana prije tri godine od Matije Sučića i Mateja Stipeljkovića, tvrtka MS2 energo d.o.o. već broji preko 200 uspješno instali­ranih solarnih elektrana.

Ostvarite subvenciju do 930 eura s PDV-om za izradu projekta sunčane elektrane na vašoj kući u Dubrovniku! U suradnji s renomiranom tvrtkom MS2 energo d.o.o. koja je već uspješno instalirala preko 200 solarnih elektrana diljem Hrvatske, možete ostvariti ovu izvrsnu priliku

Imajući to u vidu, možete im se obratiti s povjere­njem i zajedno izraditi glavni elektro­tehnički projekt za sunčanu elektranu na vašem domu. Njihov tim educira i vodi vas kroz cijeli proces koji traje od tri do maksimalno pet mjeseci od ugo­varanja do puštanja elektrane u pogon. Izrada glavnog projekta omogućit će da budete spremni za instalaciju sunčane elektrane na svojoj kući.

energo 5

Također, s izrađenom dokumentacijom imate mogućnost prijave na natječaj za instalaciju cijele elektrane te ostvarivanje subvencije od 40 do 80 posto za cijelu investiciju. Očekuje se da će na jesen biti raspisan natje­čaj za sufinanciranje troškova nabave i ugradnje sunčane elektrane od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i od strane Grada Dubrovnika iduće godine. ­

Uvjeti i tražena dokumentacija
Da biste iskoristili ovu priliku, potrebno je ispuniti određene uvjete. Vaša građevina mora biti zakonita, što znači da mora imati građevin­sku ili uporabnu dozvolu, rješenje o izvedenom stanju ili jednakovrijedan dokument sukladno Zakonu o gradnji. Također, više od 50 posto objekta mora biti namijenjeno za stanovanje, a gra­đevinska brutto površina ne smije biti veća od 400 m2.

energo2

Vlasnik ili suvlasnik objekta mora biti punoljetan, imati prebivalište na adresi predmetnog objekta te brojilo za struju na svoje ime. Potrebna dokumentacija za pri­javu obuhvaća potpisnu izjavu podno­sitelja prijave o suglasnosti svih suvla­snika objekta za izgradnju sunčane elektrane, energetski certifikat i izvje­šće o energetskom pregledu (neovisno o energetskoj ocjeni objekta), elektro­tehnički projekt za sunčanu elektranu (izrađuje MS2 energo d.o.o.), obavijest o mogućnosti priključenja izdanu od strane Elektrojuga (HEP ODS Dubrov­nik) te račun za elektrotehnički projekt (izdaje MS2 energo d.o.o.).

Tvrtka MS2 energo d.o.o. već broji preko 200 uspješno instalira­nih solarnih elektrana

Javni poziv je otvoren do 8. listo­pada 2023. godine, no budući da se čekanje na obavijest o priključenju može protegnuti do 90 dana, prepo­ručljivo je krenuti u postupak što prije kako se ne bi kojim slučajem propu­stila ova izvrsna prilika za ostvariva­nje subvencije i postavljanje sunčane elektrane na svoj dom.

Za više informacija o uslugama MS2 energo d.o.o. i ostvarenju subvencije za izradu projekta sunčane elektrane, možete ih kontaktirati putem e-mail adrese kontakt@ms2-energo.com uz naslov maila – ‘Sunčana elektrana – Grad Dubrovnik’. Tvrtka MS2 energo d.o.o. stoji vam na raspolaganju i sa svojim stručnim timom može pru­žiti potrebnu podršku i savjetovanje. Iskoristite priliku i postanite dio ener­getski učinkovite budućnosti s MS2 energo d.o.o..

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović