Sport

INTRIGANTNA PONUDA Andro Bušlje dolazi u zagrebačku Mladost?

buslje euro barakude crna gora
17-07-2019: WK waterpolo: USA v Kroatia: Gwangju #8 BUSLJE Andro (C) (CRO) Gwangju South Korea 17/07/2019 Waterpolo M10 USA - CRO 18th FINA World Aquatics Championships Nambu University Grounds Orange Pictures / Deepbluemedia / Insidefoto

Uz Savu rade na novim licima. Iz vaterpolskog kluba Mladost, naime, su uputili nekoliko intrigantnih ponuda. Radi se zpravo o kapetanu Barakuda, Dubrovčaninu Andru Bušlje! Otkako je otišao iz Pro Recca, Bušlje je bez kluba. Dosad su se spominjali interesi Marseillea, ali i Vouliagmenija, pa ponovo Olympiacosa u kojem je igrao pretprošle sezone, ali sada je stigla i ona Mladosti.

Tu još nema dogovora odnosno ne možemo zapisati da je posao zaključen, ali pronađu li se dvije strane i u ovom poslu, tada bi Mladost otvoreno postala favorit za osvajanje naslova prvaka države 2021. Naime, Zagrepčani su prošli tjedan prvo dogovorili ostanak u momčadi trojice reprezentativaca, dvojice hrvatskih (Marcelić i Bukić), te ruskog (Harkov), a nedjelja je ponudila još jednog ‘kapitalca’. Hrvatski reprezentativni centar Josip Vrlić ostaje u Mladosti još godinu dana, iako se u jednom trenutku i kod njega kao i kod Marcelića činilo da je na izlaznim vratima, pišu Sportske novosti.

Naime, moćna talijanska Brescia koja sastavlja momčad za napad na Pro Recco i osvajanje scudetta, solidno je ‘zagrizla’ za prvog sidraša svijeta. No, očito je ponuda Mladosti ima svoje prednosti…

– Nisam još potpisao, ali da, dogovorili smo se – počeo je oprezno, ali ipak potvrdio informaciju stasiti Riječanin.

Ukoliko spomenemo da u Mladosti ostaje i drugi centar, Rumunj Cosmin Radu, Žapci će na dva metra i sljedeće sezone imati najjaču kombinaciju centara u Europi.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist