DuList PROMO

INFO KAMPANJA Poljoprivrednici, dođite na lokalnu radionicu!

info kampanja za poljoprvrednike 01

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU, posebno vezano za izravna plaćanja poljoprivrednicima.

S ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede prezentirat će novitete putem lokalnih radionica u svim županijama u okviru EU Twinning projekta pod nazivom:

„Priprema hrvatske agencije za plaćanja za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike i Zajedničke ribarstvene politike EU za razdoblje nakon 2013. godine“

– Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Radionicu za poljoprivrednike Dubrovačko-neretvanske županije koja će se održati u Dubrovniku, Hotel Adria, Radnička 46, 30. travnja 2015. godine (četvrtak) u 10,00 sati. U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo – ističu iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist