DuList IN

“IGRA PRIJESTOLJA” Lena Heady gola će hodati od Katedrale do Sponze?

game of thrones 03

Peta sezona ‘Igre prijestolja’ po svemu bi mogla ostati u pamćenju vjernih fanova, ali i građana Dubrovnika.

Naime, na internetskoj stranici Watchers On The Wall objavljena je još uvijek nepotvrđena informacija kako su producenti HBO-a odlučili gdje će snimiti jednu od najzahtjevnijih scena u serijalu – ‘Hod srama’ kraljice Cersei, koju glumi prelijepa Lena Heady.

Scena će se snimati u dubrovačkoj povijesnoj jezgri, a Heady će morati gola i ‘obrijane glave’ propješačiti od Katedrale do Sponze i to pred više od 500 statista.

Ponavljamo, riječ je tek o nepotvrđenoj informaciji. Ako je vjerovati portalu WotW, još se samo čeka dozvola Gradske uprave, a fanovi u komentarima već vrište od sreće.

U komentarima članka uglavnom ‘jedva čekaju’ tu scenu i zavide očevicima te scene. Neki se pitaju kako će scena ostati tajnom do službenog emitiranja epizode, ako se snima na tako velikom području i pred tolikim brojem statista. S druge strane, neki fanovi očekuju kako gola prešetavati neće lijepa Lena, već njena dvojnica.

Inače, prvi pozivi statistima u Dubrovniku i Splitu upućeni su već ovog tjedna, a idući tjedan trebale bi započeti probe kostima.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Severina: ‘Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti’, Vučić: ‘Sačuvaj me Bože…’

Dulist

[VIDEO] PONOSNI ŽUPLJANI PRIREDILI DOČEK Mažoretke se s Europskog vratile s medaljama

Dulist

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na Noći vina u Pomeni

Dulist