Aktualno

‘NIJESU U TUNGUZIJI’ Konavljani o gužvama: ‘Auta puna djece čekaju od sinoć, dajte im vode!’

zavazda konavle

Gužve na granicama za Crnu Goru sve su veće. Tome svjedoče brojni komentari članova grupe ‘Zavazda Konavle’. Ističu među ostalim kako je potrebno dijeliti vodu svim ljudima koji čekaju u kolonama.

-Općina i županija trebaju pod hitno reagirati. Auta su puna male djece, čekaju od sinoć. Trebaju vodu, postavit WC, kante za smeće. Prolaze kroz Konavle, nijesu u Tunguziji. Znalo se za ovo. Prije je trebalo reagirati i sve pripremiti – istaknuto je u jednom komentaru.

-Umjesto da odnesemo bocu vode ovim napaćenim ljudima koji stoje u kolni, mnogi pljuvaju po njima, a možda su ti isti koji pljuvaju i na Misi bili – jedan je od komentara.

-Treba pokazati ljudskost i dušu – istaknuto je.

U svojim prijedlozima navode kako bi se barem DVD trebao angažirati s cisternom vode.

Inače, treba istaknuti kako je Hrvatska turistička zajednica ovaj vikend organizirala akciju dijeljenja vode na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar). U samoj akciji je sudjelovao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Tijekom navedena dva dana planirana je podjela 80 tisuća boca vode, kako se ističe stranicama HTZ-a. Foto Zavazda Konavle

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist