Politika

IDS: Plan 21 više ne postoji!

jakovcic IDS wiki

Ivan Jakovčić, čelnik IDS-a, na izvanrednoj konferenciji za novinare iskritizirao je premijera Milanovića zbog nepostojećeg dijaloga sa sindikatima te je istaknuo nužnost promjene trendova kao i novi put kao bi se zemlja izvukla iz krize.  

– Premijer Milanović dao je prijedlog da ponudimo novo ime za ministra turizma i mi to prihvaćamo. Želimo graditi, a ne rušiti. Ostajemo u Vladi! Svako razbijanje koalicije nije ono što građani od nas očekuju. IDS želi odgovorno sudjelovati u vlasti u bilo kojem nivou. Destabilizacija zemlje nije politika IDS-a. Za dva tjedna objavit ćemo ime novog ministra – rekao  je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare Ivan Jakovčić, čelnik IDS-a.

Dodao je također kako Plan 21 više ne postoji i da je potreban novi, te će tako izraditi novi dokument i reorganizirati Vladu.

 Jakovčić je istaknuo kako očekuje ovih dana poziv premijera kako bi se sastavio novi ugovor i novi Plan s obzirom da Plan 21 iz predizborne kampanje više ne postoji, navodi Indeks.hr.
 
Predsjedništvo Istarskoga demokratskog sabora (IDS) danas je na na izvanrednoj sjednici u Puli, raspravljalo o izlasku te stranke iz vladajuće koalicije, no od toga se odustalo.

Banner 300x250 DU 1

 Jakovičić je rekao kako ga je danas ujutro nazvao Veljko Ostojić te mu rekao da će podnijeti ostavku jer afera šteti Istri i stranci te da "hajku" ne može podnijeti.
 
– Želim se zahvaliti Ostojiću što je dobro napravio u Vladi, a mnogi su ga proglašavali kao najboljeg ministra. Bio je najstručniji za svoj resor – istaknuo je Jakovčić.

Dodao je također kako je Ostojić vrlo odgovoran te da je ponosan na Ostojićev čin.

 

Pročitajte još

BONAČIĆ OBRADOVIĆ ČLANICA GLAVNOG ODBORA SDP-A Sada ću imati pravo glasa i uvijek ću se zalagati za Dubrovnik

Andrea Tomurad

Andro Vlahušić: Kako bi grad Dubrovnik izgledao da nema privatnoga smještaja, tko bi hranio grad?

Dulist

FRANKOVIĆ ‘Kekin bi zabranila HZZO-u da financira liječenje građana u klinici Radiochirurgija (…) To je ta socijalna pravednost”

Dulist