Aktualno

Iako su predavanja online, studenti i dalje mogu biti u Studentskom domu

sveuciliste studij digitalne ekonomije 10

Iako su visoka učilišta u Dubrovniku od 1. prosinca prešla na online nastavu, osim praktične nastave, studentskih vježbi te laboratorijske i terenske nastave, studenti i dalje mogu nesmetano koristiti smještaj u Studentskom pod istim uvjetima kao i do sada. Studentski restoran, javljaju iz Studenstkog centra Dubrovnik, također nastavlja normalno s radom.
Ukoliko korisnici smještaja zbog prelaska na online nastavu žele privremeno ili do kraja akademske godine iseliti iz doma mogu raskinuti ugovor o smještaju pri čemu prestaju sva buduća međusobna prava i obveze studenata i Studentskog centra Dubrovnik.
-U ovom slučaju studenti su dužni omogućiti i dogovoriti pregled soba te zadužene opreme te sobu isprazniti od svojih stvari i očistiti je. Studenti su također dužni podmiriti sve dosadašanje financijske obveze kao i one koje budu fakturirane narednih dana, a odnose se na 11/2020. Raskid ugovora koji se potpiše do četvrtka 3. prosinca podrazumijeva da korisniku nećemo naplatiti smještaj za prosinac – napominju iz SC-a.
Osim toga, studenti mogu nastaviti plaćati dosadašnju cijenu smještaja te neometano koristiti dodijeljenu sobu, dolaziti i odlaziti po želji kao do sada. Korisnici smještaja su se dužni prilikom dužeg izbivanja od deset dana iz studentskog doma, bez obzira radi li se o privremenom iseljenju ili žele raskid ugovora, obvezno javiti Odjelu smještaja zbog dogovora.

Pročitajte još

RAST PLAĆE DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA Bačić: Rastu i plaće za 576 lokalnih čelnika!

Dulist

Nezapamćen pomor mušula u Malostonskom zaljevu!

Dulist

TEMPERATURA PALA NA 19 Bura rashladila more!

Dulist