Sport

I TREĆA POBJEDA U GRUŽU Jug igra Ligu prvaka!

jug osc kvalifikacije 13

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja upisali su pobjedu i u trećoj kvalifikacijskoj utakmici za Ligu prvaka! Na bazenu u Gružu ove su nedjelje bili bolji od momčadi OSC Budimpešta. Pobjedom 14:10 plasirali su se u Ligu prvaka i sad nastavljaju svoj europski put u skupini B s PRO Reccom, Olympiacosom i Dinamom iz Tbilisija.

Prema pisanju HVS-a, samo je u prvoj četvrtini današnje utakmice vladala manja rezultatska neizvjesnost u okviru koje su gosti iz Mađarske čak bili jednom i kratko vodili (1:2). No, u drugoj je dionici odlučen pobjednik, odnosno Dubrovčani su u drugih osam minuta napravili presudnu razliku. Tu su četvrtinu Kobešćakovi učenici dobili 4:0 odnosno u poluvremenu vodili 8:3. Kako je vrijeme odmicalo tako se prednost Jugaša samo povećavala. U trećoj četvrtini se tako bilježi vodstvo Dubrovčana 9:3, pa 12:6. U konačnici su Jugaši slavili s 4 pogotka prednosti.

Osvajanjem prvog mjesta u kvalifikacijama, naši su vaterpolisti popunili skupinu Lige prvaka. Tamo ih čekaju Pro Recco, Olympiacosom i Dinamom iz Tbilisija.

Prvi cilj sezone je ostvaren!

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist