Aktualno

I TEREZA SE OPROSTILA Vječni moj Luko, nađi mir ‘tamo gore’ sa svojom neprežaljenom Anamarijom

tereza instagram

Uz stihove pjesme ‘Na Stradunu’ koju je za nju napisao Luko Paljetak, koji nas je napustio zauvijek prošlu nedjelju, naša se pjevačka diva Tereza Kesovija na svom Instagram profilu emotivno oprostila od prijatelja.

-Do su nas tražili u šušuru uzavrelog Grada mi smo, kao nekada, mangupski sjeli u auto i potražili mir u zagrljaju obližnjeg Cavtata. Večer je bila prekratka da se sjetimo svih anegdota iz prošlih dana. Poklonio si mi knjigu u kojoj si napisao posvetu koju si mogao samo Ti u tom trenutku smisliti. Po povratku u Grad, izašli smo iz auta ispred tvoje kuće, čvrsto se zagrlili, nestao si u mraku dvorišta a ja sam te pratila pogledom, ne sluteći da te ispraćam zauvijek. Vječni moj Luko, nađi mir ‘tamo gore’ sa svojom neprežaljenom Anamarijom čiji si ‘odlazak’ podnio teško a ja ću te zauvijek nositi u srcu prvo kao prijatelja koji je napisao tekstove nekih od mojih najljepših pjesama koje su postale i himna Dubrovnika a onda kao vrsnog pisca koji je ostavio duboki trag u hrvatskoj književnosti – napisala je Teereza.
Uz objavu je podijelila i zajedničku fotografiju, te tekst Paljetkove posvete u kojem piše: ‘Dragoj Terezi, najpitomijoj zvijezdi koja se ikad pojavila na zvjezdanoj pozornici svijeta. Vječnoj Terezi!’

tereza posveta
Foto: Tereza Kesovija/Instagram

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist