Crna kronika

I odvjetnik Lozica dio afere “Izlisti”

pero lozica

Nakon što je mjesecima bio u središtu medijskog zanimanja zbog sukoba sa vlasnikom Sokol Marića Zlatkom Marićem, mladi odvjetnik, Dubrovčanin Pero Lozica bio je predmet jedne od tajnih USKOK-ovih istraga, piše jutarnji.hr.

Lozica, koji je Marića prijavio zbog prijetnji te ilegalnog snimanja, na za sada neutvrđen način doznao je da se nalazi pod tajnim mjerama, a istražitelji sumnjaju kako su mu to dojavili upravo akteri afere "Izlisti" – Mlinar, Rajić i Krpina, nakon što su informacije dobili od dvojice policajaca.

Tajni nadzor nad Lozicom trajao je i u vrijeme kad mu je ispred njegove kuće na Jagodnjaku propucan automobil. Policija i Državno odvjetništvo tada su promptno procesuirali Marića zbog prijetnji, no po svemu sudeći policija je paralelno s Marićem, ali puno tajnije, obrađivala i odvjetnika.

Informacija da bi odvjetnik, poznat i po svojim vezama u Gradskom poglavarstvu, ali i kao dugogodišnji odvjetnik Hypo banke, mogao na neki način biti involviran u najnovije događaje s curenjem informacija dala se naslutiti i prije zbog niza detalja. Čini se da je upravo Lozica centralna osoba koja je na različite načine povezana i s Rudolfom Krpinom i s Igorom Mlinarom i s Vladom Rajićem.

Više o aferi „Izlisti“ i vezama odvjetnika Lozice pročitajte ovdje.

Pročitajte još

NOVA PREVARA Ne otvarajte link ako dobijete poruku!

Dulist

Sudar kombija i autobusa u Sustjepanu

Dulist

Određen istražni zatvor vozaču (21) koji je skrivio nesreću u kojoj je poginuo 19-godišnjak

Dulist