Grad

HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ Tea Saulan donirala svoju prekrasnu kosu

page

Malena Tea Saulan iz Molunta donirala je svoju predivnu dugu kosu. Za učinit taj potez odlučila je otići u Frizerski studio Organic Look koji je na društvenim mrežama podijelio ovu dirljivu priču.

Ova predivna djevojčica ne samo da je uljepšala dan frizerkama u salonu, već ih je osvojila svojim stavom i velikodušnosti.

Priča ide ovako:
Prije nekoliko dana, mama traži termin za šišanje i donaciju. Iako smo doniranja odradili već prošlog mjeseca, dam joj termin i kažem sama sebi poslat ćemo naknadno. Djevojčica skromna, odgojena, prekrasna… Sjeda na stolicu i strpljivo podnosi uvezivanje kose za predradnju. Dok sam je šišala komuniciram s njom… Sama se odlučila na donaciju, a svoju kosu njeguje isključivo sama! Ni mama, ni tata, ni đed, ni baba…. Sama!

Pitam, hoće li past neka nagrada za ovaj čin? Tata kaže, dakako… Nema, ćeri su tatine i Bog.

Kroz priču, kaže da ima svoju kasicu i da skuplja novac za “nešto”. Pogađamo svi redom, mušterija kaže mobitel, ja kažem pas, Mihe isto… Ali Tea kaže, skupljam novce za Kravu!!!

Ona je naša budućnost, naše svjetlo a njeni roditelji primjer kako se odgajaju djeca.
Tea, u moje ime i u ime Udruga Krijesnica, hvala što postojiš! – objavila je vlasnica Frizerskog studia Organic Look, Katija Guljelmović.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Novi Michelin za Hrvatsku: 360 obranio svoju zvjezdicu! Dvije su nove

Dulist

Nastupni posjet veleposlanika Italije

Dulist