Sport

Humanitarni sportski događaj za djecu Slavonije

Plakat za slavoniju naslovna

Osnovna škola Lapad u suradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom Dubrovnik organizira humanitarno sportski događaj s ciljem prikupljanja pomoći ugroženim dijelovima Slavonije, koji su stradali u poplavama.

 

Ideja i želja  je da se prikupe potrepštine za djecu (hrana, higijenske potrepštine i školski pribor) namijenjena djeci iz osnovne škole Ivana Filipovića u Račinovcima i općini Račinovci.

– Pozivamo Vas da se odazovete ovoj akciji i medijski popratite i uveličate ovaj događaj koji će se održati u nedjelju, 1. lipnja 2014. godine u Sportskoj dvorani u Gospinom polju – piše iz škole.
Organizira se Festival ženske odbojke u kojem će sudjelovati najmlađe članice ŽOK Dubrovnik (djevojčice 9-13 godina) te odbojkašice Čilipa, Župe dubrovačke i Mokošice. Sportski program će upotpuniti i utakmica između djece (8-10 godina) Nogometnog kluba Dubrovnik i Nogometnog kluba Župa dubrovačka te utakmica muške odbojke između OK Dubrovnik i OŠ Lapad (dječaci 12-15 godina). Uz sportski program nastupiti će plesne grupe učenica OŠ Lapad, školski rock band „DAPAL“ te modna revija haljina i šešira izrađenih od ekoloških materijala koje su također osmislile učenice naše škole.

Tijekom cijelog događaja će se prikupljati navedena sredstva te će se uz pomoć naših volontera sortirati u kutije i poslati onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Otvaranje programa je u 10:00 a završetak se predviđa oko 15:00h odbojkaškom utakmicom između organizatora.

Pročitajte još

Plazma Sportske igre mladih: Državna završnica u Rijeci okuplja više od 2.000 djece i mladih

Dulist

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist