Županija

HSP AS Župa dubrovačka: Napuštamo stranku!

hsp as zupa dubrovacka 070215

Zbog neslaganja s politikom koja se provodi na nacionalnoj i županijskoj razini stranke, izvršni odbor HSP AS podružnica Župa Dubrovačka, jednoglasno je donio odluku o napuštanju stranke, ističe u svom priopćenju u četvrtak predsjednik župskih pravaša Tomislav Marčinko.

”Izvršni odbor nakon provedene rasprave usuglasio se da vrh stranke svojim političkim djelovanjem, koje je daleko od nauka dr. Ante Starčevića i demokršćanskih načela, nanosi direktnu štetu domoljubnoj koaliciji i desnici u cijelosti”, kaže on te najavljuje osnivanje nove stranke.

”Župski Starčevićanci osnovat će novu političku stranku na demokršćanskim načelima, zajedno sa onim političkim snagama u Republici Hrvatskoj, koji su spremni uhvatiti se u koštac sa nagomilanim problemima koje tišti hrvatsko društvo. Nova politička stranka osnovat će se u Zadru, zajedno sa tamošnjim županijskim vodstvom koji su ovaj iskorak već ranije napravili”, poručio je Marčinko.

Ustvrdio je i kako je cilj ove mlade političke opcije, okupiti obrazovane i elokventne ljude koji su spremni radom i odricanjem dovesti do procesa koji će pokrenuti stvarne promjenu u hrvatskom društvu.

Pročitajte još

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist