Sport

[HRVATSKA – ŠPANJOLSKA] Stigli sastavi, Dalić ipak napravio jednu promjenu!

modric perisic vatreni

Nakon 2018. u Rusiji Hrvatska će igrati svoje drugo finale u povijesti. Protivnik Vatrenih je Španjolska, a utakmica se igra od 20:45 sati.

Hrvatska ima povijesnu priliku podići svoj prvi pehar na velikim natjecanjima. Ova se generacija već proslavila srebrom i broncom na svjetskim prvenstvima, ali velik dio nogometnog svijeta ovih dana želi da Vatreni napokon odu do kraja, piše Gol.hr. 

Hrvatska će izaći u sastavu Livaković – Perišić, Erlić, Šutalo, Juranović – Kovačić, Brozović, Modrić – Ivanušec, Kramarić, Pašalić. Izbornik Dalić odlučio je napraviti ipak jednu izmjenu u odnosu na momčad iz polufinala. Domagoj Vida preselio je na klupu, a umjesto njega će se Šutalu u obrani pridružiti Martin Erlić. Nije poznat razlog ove izmjene, ali je izbornik spominjao kako su neki igrači umorni nakon 120 minuta u srijedu.

Glavni sudac utakmice je Njemac Felix Zwayer kojemu će ovo biti prvi put da sudi našoj reprezentaciji. Španjolska igra u sastavu Simón – Navas, Le Normand, Laporte, Alba – Rodri, Ruiz – Asensio, Gavi, Pino – Morata.

 

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist