Hrvatska

Hrvatska se predstavila na nautičkom sajmu ‘boot’

htz dusseldorf boot2

Hrvatska turistička zajednica predstavila je našu turističku ponudu na najvećem sajmu za nautičare u Njemačkoj ‘boot’ u Dusseldorfu.

Tijekom sajma predstavljen je novi gastro-nautički vodič ‘Schlemmertörns in Kroatien’, prvi vodič takve vrste u Njemačkoj s pregledom 66 probranih restorana na hrvatskoj obali, a koji su dostupni brodom. Riječ je o djelu poznatog nautičkog novinara, fotografa i autora Bodo Müllera uz koautore Siegrun Scheitera i Jürgena Straßburgera, urednika nautičkog časopisa ‘Boote’. Prezentaciji je prisustvovalo 30 gastro i nautičkih novina i predstavnika charter branše koji su se odazvali na poziv Predstavništva HTZ-a iz Frankfurta.

Na hrvatskom je štandu također održan i ‘After boot Get Together’ koji je, na poziv Predstavništva HTZ-a, Hrvatske gospodarske komore i ACI d.d., okupio 250 najvažnijih partnera, odnosno predstavnika agencija, njemačkih i hrvatskih charter firmi te medija. Okupljanju se odazvao i Kurt Heinen – potpredsjednik njemačkog automobil kluba ADAC.

Predstavnici ACI-ja su na svom štandu organizirali prezentaciju novosti u ponudi za sljedeću sezonu uz najvažniji događaj u godini – otvorenje marine ‘Veljko Barbieri’ u Slanom. Sajam ‘boot’ najvažniji je nautički sajam u Njemačkoj kojeg u devet dana trajanja posjećuje oko 250 tisuća zainteresiranih nautičara i predstavnika nautičke branše.

Ove godine ‘boot’ traje od 23. do 31. siječnja, a hrvatska ponuda se predstavlja na štandu veličine 48 m2.

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist