Sport

HPS GRAND PRIX ‘SISAK’ Zlata za sjajne Franu i Michela!

PK Jug Sisak Naslovna

Plivači Juga nastupili su u subotu, 27. svibnja, na HPS Grand prix mitingu ‘Sisak’. Natjecanje je obuhvaćalo kategorije seniora, juniora i mlađih juniora, a Jug je predstavljalo 10 članova.

Nastupili su: Frane Miloslavić Ana Lučić, Adriana Marinović, Mihaela Hapan, Doris Radošević, Gracija Filipović, Ivan Đuran, Michel Brassard, Đivo Damić i Luka Đurović. Jugaši su osvojili ukupno 10 medalja od kojih su dvije zlatne, dvije srebrene i šest brončanih. Zlatom su se okitili Frane Miloslavić i Michel Brassard.

U mlađe juniorskoj kategoriji Michel Brassard osvojio je tri medalje, po jednu zlatnu, srebrenu i brončanu. Najbolji je bio na 400 slobodno, drugo mjesto zauzeo je na 200 slobodno, dok je na 100 delfin bio treći. U istoj kategoriji do medalje je doplivao i Đivo Damić i to u disciplini 1500 slobodno u kojoj je bio brončani. U mlađe juniorskoj konkurenciji medalju je osvojila i Adriana Marinović i to broncu na 200 delfin. Čak tri četvrta mjesta zauzela je Doris Radošević, dok je Gracija Filipović bila peta.

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija je bila Frane Miloslavić. Osvojila je zlato u disciplini 800 slobodno, te bronce u disciplinama 200 i 400 slobodno. U istoj kategoriji Ana Lučić bila je četvrta na 200 slobodno.

U seniorskoj konkurenciji Ivan Đuran osvojio je dvije medalje i to srebro na 100 prsno i broncu na 50 prsno.

Ovo natjecanje poslužilo je najstarijoj plivačkoj ekipi Juga kao provjera uoči ulaska u završni dio sezone.

Sljedeći vikend kadeti i mlađi kadeti Juga nastupaju u Splitu na HPS Mini Grand prix mitingu ‘Mali mornar’.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao kadetima Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje

Dulist

PRVA MEDALJA NA OI Miran Maričić ‘opucao’ broncu

Dulist

Kadeti Juga osvojili broncu na Kupu Hrvatske

Dulist