Grad

HOTELI MAESTRAL Nitko nije podnio obvezujuću ponudu

maestrali 6005

Iz Centra za restrukturiranje i prodaju izvijestili su kako je danas Povjerenstvo za javno otvaranje ponuda utvrdilo kako nije pristigla niti jedna obvezujuća ponuda za kupnju dionica Hotela Maestral d.o.o.

Podsjetimo, CERP je početkom listopada 2015. godine pokrenuo postupak javnog prikupljanja ponuda za kupnju 352 011 dionica društva Hoteli Maestral ukupne nominalne vrijednosti 70 402 200 kuna, što čini 68,26 posto temeljnog kapitala Društva u vlasništvu su Republike Hrvatske i Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka.

Zaprimljeno je petnaest pisama namjere, a u svibnju je kao početna cijena utvrđen iznos od 109 060 048,02 kune, te su istog dana potencijalnim investitorima poslani pozivi za podnošenje obvezujuće ponude za kupnju dionica.

Rok za podnošenje obvezujuće ponude bio je do 11. srpnja 2016. godine, koji je na zahtjev više potencijalnih investitora produžen za dodatnih 60 dana, te je prvobitni rok za podnošenje obvezujućih ponuda bio produžen do 9. rujna 2016. godine.

Tijekom trajanja poziva za podnošenje obvezujućih ponuda za kupnju dionica otkupljeno je sedam ponudbenih dokumentacija, ali nijedan od interesanata nije podnio obvezujuću ponudu.

Pročitajte još

Gradonačelnik Franković s ministrom Piletićem o uređenju Centra za pružanje usluga u zajednici

Dulist

Orijentacijsko-inovacijski kamp za športske aktivnosti za osobe s invaliditetom u Dubrovniku

Dulist

Gradonačelnik uputio čestitke Barakudicama

Dulist