Aktualno

‘HODANJEM DO ZDRAVLJA’ Prođirajte Uvalom za zdraviji život!

uvala spica018

U sklopu Nacionalnog programa ‘Živjeti zdravo’ u subotu 9. lipnja u Dubrovniku se organizira šetnja ‘Hodanjem do zdravlja’.

Pod stručnim vodstvom volontera i članova Udruge Škola trčanja Dubrovnik hodanje počinje u 8.30 sati u Uvali Lapad ispred Hotela Kompas – Šetalište Nika i Meda Pucića – Ulica Ivana pl. Zajca – Orsan – igralište Pomorsko-tehničke škole. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik pratit će šetače, a na igralištu Pomorske-tehničke škole bit će organizirano mjerenje krvnog tlaka uz osvježenje.

Organizatori su Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Suradnici u provedbi su Udruga Škola trčanja Dubrovnik i GD Crvenog križa Dubrovnik.

-Pozivamo roditelje s djecom, mlade i odrasle osobe: dođite u Uvalu Lapad, ponesite bocu vode, ugodnu obuću, pokrivalo za glavu. Svakodnevna šetnja i druženje pomaže očuvanju našeg zdravlja. Učinimo to zajedno! – pozivaju organizatori.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist