Aktualno

Hladnoća ne popušta, i sutra se ‘smrzavamo’!

bura1361

U noći i ujutro čekaju nas i dalje niske temperature pa je Meteoalarm i za sutra izdao žuto upozorenje za dubrovačko područe. Temperatura zraka u Dubrovniku je trenutno 1.6 stupnjeva Celzijusa. 

Prema prognozi Crometea, najhladnije će biti u ponedjeljak i utorak, a manji porast temperature očekuje se u srijedu i četvrtak. Novo je zahlađenje moguće je s petkom.

Crometeo za Jadran tako ističe kako će u utorak biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom. Više oblaka u drugom dijelu dana, osobito na moru, kada samo mjestimice može pasti malo kiše ili snijega. Navečer su slabe oborine na granici kiše i snijega moguće rijetko gdje uz obalu, ali će se u većini predjela zadržati suho.

 

U noći još slaba bura, danju će većinom biti tiho, a prema večeri će zapuhati slabo jugo i levant, na sjevernom Jadranu ponegdje i jugozapadnjak. Jutro će biti vrlo hladno. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od -8 do -3°C, uz obalu i na otocima od -2 do 3°C. Najviše dnevne temperature od -1°C ponegdje u zaobalju do 6°C na otocima.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist