Aktualno

HIPERMARKET STUDENAC Ovaj petak ne propustite glazbeni i gastro užitak uz popuste i nagradnu igru

studenac promo

U preuređenom Studenac Hipermarketu kupce čekaju brojna iznenađenja uz pjesmu s klapom Ragusa

Moderno preuređeni Studenac Hipermarket otvara svoja vrata svim Dubrovčanima u petak 15. ožujka, a tim će povodom kupce razveseliti melodične note klapa Ragusa. Uz prošireni asortiman proizvoda kupci će taj dan uživati i u danu punom uzbuđenja, zabave i ekskluzivnih pogodnosti. Svi su pozvani već od 8 sati u Vukovarsku ulicu 26 kako bi među prvima proslavili otvorenje te doživjeli novo i poboljšano iskustvo kupovine.

– Modernizirani Hipermarket u Dubrovniku simbolizira našu predanost prema izvrsnosti, a svečanim danom otvorenja želimo iskazati zahvalnost i pokazati koliko nam je stalo do povjerenja i zadovoljstva kupaca. Naime, ne samo da smo preuredili Hipermarket kako bi naši dubrovački kupci još više uživali ugodnom okruženju nego smo unaprijedili i proširili asortiman na policama u skladu s njihovim željama i potrebama. Očekujemo sve Dubrovkinje i Dubrovčane kako bismo zajedno proslavili i uživali u svemu što smo pripremili – izjavila je Ana Katalinić, direktorica prodaje u Studencu.

Zabavni program za uživanje

Poseban gost dana bit će klapa Ragusa u čijim pjesmama će se moći uživati od 8 – 13 sati i tako svim kupcima koji će istraživati novosti u ponudi stvoriti još posebniju atmosferu. Za dobar štimung pobrinut će se i DJ, a kakva bi to fešta bila bez ukusnih lokalnih gastronomskih specijaliteta. Uz dobru zabavu i ukusne zalogaje, kupci će moći iskušati fortunu i zavrtjeti “Kolo sreće” te osvajati poklon iznenađenja.

Djecu će zabavljati Ekoznalci, plišanci iz Studenca koji kroz druženje potiču dječju svijest i radoznalost o važnosti očuvanja prirode i okoliša. Tako Ornela zna sve trikove o papiru, Robiju je hobi plastika, a dok Helga razmišlja gdje sa staklom, Kreši otpad nikako nije šala.

Popusti i nagrade

Uz sve navedeno, kupci će u Studenac Hipermarketu moći iskoristiti 10 % popusta na kupnju iznad 10 eura tijekom prvih dva tjedna od otvorenja.

Studenac pokreće i nagradnu igru pod nazivom “U Studencu kupi i T-ROC pokupi” koja traje od 15. ožujka do kraja travnja. Kupci na području Dubrovnika i okolice, koji obave kupnju u vrijednosti većoj od 15 eura automatski ulaze u izvlačenje i korak bliže su osvajanju luksuznog Volkswagen automobila.

Studenac poziva sve Dubrovkinje i Dubrovčane da im se pridruže u petak u Vukovarskoj 26 te zajedno proslave novu eru Hipermarketa u Dubrovniku.

Pročitajte još

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

MORE U DUBROVNIKU NA 29.7 STUPNJEVA Novi hrvatski rekord

Dulist