Aktualno

HDZ ZADOVOLJAN REZULTATIMA ‘Naučili smo iz naših poraza kako stvarati pobjede’

hdz311

Županijski i gradski HDZ ne krije zadovoljstvo izbornim rezultatima. Naime, HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović dobila je više glasova od Zorana Milanovića u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Dubrovniku. Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako je ponovljen odličan rezultat iz prvog kruga predsjedničkih izbora.

-Pobijedili smo u 18 od 22 jedinice lokalne samouprave. Tu je važna i pobjeda u Dubrovniku, kao i u Metkoviću, Pločama – rekao je župan dodavši kako su to odlični rezultati.
-Nažalost nismo uspjeli doprinijeti da pobjeda bude i na državnoj razini, ali pričekat ćemo rezultate i čestitati pobjedniku – zaključio je.

Gradonačelnik Mato Franković i predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik zahvalio se svima koji su izašli na izbore i odlučili tko će biti novi predsjednik RH.
– Kako sada stvari stoje to je gospodin Zoran Milanović i mi mu čestitamo na pobjedi, sačekat ćemo i konačne rezultate. Veseli nas da je HDZ ponovno pobijedio u Dubrovniku, odnosno naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović. Posebno kad uzmemo sva ona prijašnja vremena, a posljednji predsjednički kandidat koji je pobijedio u Dubrovniku bio je dr. Franjo Tuđman i to govori o radu koji je pokazala ova gradska organizacija i rezultatu koji naši sugrađani prepoznaju. Iz svakog poraza treba naučiti lekciju kako bi u budućnosti bili bolji i kvalitetniji i kako bismo krenuli u pobjedu. Tako smo i mi znali naučiti lekciju iz našeg poraza i zato sada i nižemo pobjede koje ćemo nastaviti nizati i u budućnosti – rekao je Franković.

Pročitajte još

Nezapamćen pomor mušula u Malostonskom zaljevu!

Dulist

TEMPERATURA PALA NA 19 Bura rashladila more!

Dulist

ŠEST SATI KASNIJE ‘Oliver’ uplovio u Velu Luku

Dulist