Politika

GRADSKO VIJEĆE Od kupnje dionica UTD Raguse do imenovanja ravnatelja UGD

gradsko vijece01

Dvadeseta sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u utorak 12. ožujka s početkom u 11 sati, a pred vijećnicima će se naći 33 točke dnevnog reda.

Gradonačelnik Mato Franković podnijet će izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018. godine, riječ će biti, među ostalim, i o izmjenama i dopunama proračuna za 2019. godinu, o zaduživanju Grada Dubrovnika, plaćanju naknade za nedostajuće parkirališno mjesto, izmjenama i dopunama Plana korištenja javnim površinama izvan Povijesne jezgre.

Na dnevnom je redu i Prijedlog zaključka kojim se ovlašćuje gradonačelnika Mata Frankovića podnijeti Prijavu za sudjelovanjem u javnom nadmetanju prema Javnom pozivu za kupnju dionica trgovačkog društva UTD RAGUSA d.d. Dubrovnik, kao i Prijedlog zaključka o prihvaćanju Programa ulaganja Grada Dubrovnika u Luku Dubrovnik d.d., a raspravljat će se i o preuzimanju obveze prijevremenog konačnog povrata kredita pokojnih Marijane Puhjere i Nikše Spremića.

Na sjednici će se naći i točka o imenovanju ravnatelja Umjetničke galerije Dubrovnik te će se prezentirati projekt Participativno budžetiranje.

Pročitajte još

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u Plenković ispunio građansku dužnost

Dulist