Sport

GRADSKA PING PONG LIGA I dalje na vrhu OŠ Cavtat Konavljanin

stolni liga 6

OŠ Cavtat Konavljanin i dalje je prvoplasirana momčad 1. gradske stolnoteniske lige.

U derbiju 6. kola svladali su Soul Caffe s 5:2, pri čemu se s tri pobjede izdvojio Vedran Đurđević. Geoplan je zadržao drugo mjesto slavljem protiv Marinkolora 6:1, a s tri pobjede izdvojio se Filip Mikulić. U najneizvjesnijem meču kola STK Dubrovnik je s 4:3 slavio protiv Srđa, a s tri pobjede istaknuo se Marijo Obrovac. Dr. Čolić je s glatkih 7:0 ‘pomeo’ Halo Dubrovnik, a najbolji je bio Marinko Matulović s tri osvojena meča. Šampinjoni ZLD bili su u 6. kolu slobodni.

U vodstvu nakon šest kola je OŠ Cavtat Konavljanin s 12 bodova, ispred Geoplana s 11 te Soul Caffea s 8 bodova. Najbolji pojedinac u prvih šest kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U Drugoj ligi vodeći Sun Sail lako se obračunao sa Shaolin Expressom. U pobjedi 7:0 istaknuo se Tomo Vodnica s tri pobjede. Drugoplasirana Aragosa Travel je s 5:2 bila bolja od OŠ Grude Popovića, a istaknuo se Josip Dedo s tri trijumfa. Luka Sorkočević je zadržao treće mjesto pobjedom nad OŠ Grudom Ljutom 6:1, a u sva tri svoja meča slavio je Andrej Hrćan. OŠ Gruda III je sa 6:1 slavila protiv Lapad Kolora. Ekipa Samo Lagano je sa 7:0 ‘razvalio’ Libertas klince, pri čemu je Vjeran Čović slavio u sva tri meča.

Nakon šest kola u Drugoj ligi Sun Sail je vodeći s 12 bodova, ispred Aragosa Travela s 11 te Luke Sorkočevića s 10 bodova. Najbolji pojedinac je Josip Dedo (Aragosa travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (SunSail).

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca