DuList IN

Gradonačelnik potratao dubrovačke novinare

FRANKOVIC DOMJENAK089

Gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima upriličio je ovog utorka tradicionalno blagdansko druženje s novinarkama i novinarima iz dubrovačkih medijskih kuća. Uz lijepe želje za božićne i novogodišnje blagdane, gradonačelnik se kratko osvrnuo i na proteklu 2019. godinu.
-Sve ono što sam rekao prošle godine se i ostvarilo. Iza nas je još jedna uspješna godina. Kad gledamo diplomatski, onda moramo spomenuti sjednicu Vlade RH koja se održala u Dubrovniku, ali i najveći diplomatski događaj Kina 16+1 koji je okupio veliki broj europskih premijera. U 2019. smo konačno riješili veliki problem Dubrovnika, a to je pročistač. Voda je dobra i kvalitetna i može se piti iako kiše u posljednjih mjesec dana ima i više nego što nam treba. Ne dolazi do zamućenja, što znači da uređaj dobro radi i dobro funkcionira – istaknuo je gradonačelnik. Spomenuo je i projekt Lazareta, prvi europski projekt Grada Dubrovnika koji je doveden do kraja i izvrsno funkcionira.

U obraćanju medijima Franković im se zahvalio na praćenju i suradnji.

-Zahvalio bih se svim medijima koji nas prate s onim pozitivnim kritikama koe su uvijek dobro došle. Vaš posao je dobro sve to skupa pratiti, snimati i registrirati i kasnije nas hvatati za riječ, što uspješno radite – rekao je te svima čestitao Božić i poželio 2020. godinu sa što manje negatvnih, a sa što više pozitivnih priča.

 

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist