Grad

Gradonačelnik Franković izrazio sućut obitelji preminulog branitelja Ivice Devčića

svijeca

Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je poruku sućuti obitelji preminulog dubrovačkog branitelja i hrvatskog ratnog vojnog invalida Domovinskog rata Ivice Devčića. Poruku gradonačelnika Dubrovnika prenosimo u cijelosti:

– Poštovana obitelji Devčić,

u ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno ime, primite iskrene izraze sućuti povodom nenadoknadivog gubitka vašeg voljenog Ivice. Ivica je u mladosti platio visoku cijenu slobode koju danas živimo. Njegova žrtva i nepokolebljiva hrabrost iskazana na prvoj crti bojišnice služe nam kao vječni podsjetnik na cijenu slobode i mira.

Svi koji su poznavali Ivicu pamte ga kao velikog domoljuba, istinskog heroja Domovinskog rata, čovjeka koji je iznad svega volio svoj Dubrovnik i svoju obitelj. Njegova neizmjerna ljubav prema Domovini, kao i njegovo dostojanstvo unatoč svim životnim iskušenjima, nadahnuće su svima nama. Naša je dužnost, kao građana Dubrovnika i Republike Hrvatske, čuvati sjećanje na Ivicu i sve naše branitelje, heroje koji su svojim životima i zdravljem branili slobodu i čast našega Grada i Domovine.

U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su s vama -, poručio je gradonačelnik Franković.

Pročitajte još

ČESTITAMO! Dodijeljene nagrade učenicima za samostalne i skupne uspjehe na državnim natjecanjima

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Pomadore, patate, ljiljani, mušule, sabljarka… Bogata ponuda gruške place

Maris Guca