Aktualno

Gradonačelnik Franković čestitao Auto klubu Dubrovnik Racing

Auto klubu Dubrovnik Racing

Povodom pobjede na 24. Nagradi Dubrovnika „Memorijal Željko Đuratović“ „Trofej Dubravko Čikor“ kojom su osvojili titulu klupskog prvaka Hrvatske na brdskim stazama, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Autoklubu Dubrovnik Racing. Prenosimo je u cijelosti:

– Dragi vozači Auto kluba Dubrovnik Racing,

s iznimnim ponosom upućujem vam srdačne čestitke na izvrsnim rezultatima koje ste postigli na posljednjoj brdskoj utrci sezone i postali prvaci Hrvatske na brdskim stazama po 15. put!  S petnaestim naslovom prvaka, vaš klub može se pohvaliti trofejima koji prate svaku od 31 godine vašeg postojanja. Posebno ističem činjenicu da ste ove sezone bili klupski najbolji, slavivši na osam od devet utrka – uspjeh vrijedan divljenja.

Utrka koja se po četvrti put vozila na stazi od mosta dr. Franja Tuđmana prema Osojniku ima posebno značenje za naš grad. Upravo kao što sam istaknuo i prigodom otvaranja utrke, ova staza ne samo da jača našu prometnu povezanost, već i pruža izvanredne mogućnosti za razvoj automobilizma.

Banner 300x250 DU 1

Ova 24. Nagrada Dubrovnika, prema mišljenju mnogih, bila je najbolja do sada, što nas čini iznimno ponosnima te s nestrpljenjem iščekujemo sljedeću, jubilarnu 25. Nagradu Dubrovnika.

Još jednom, iskrene čestitke svim članovima kluba, vozačima i svima koji su doprinijeli ovom izvanrednom uspjehu te vam želim puno uspjeha i novih pobjeda u budućnosti! – čestitao je gradonačelnik Franković.

Pročitajte još

U SRIJEDU Izložba ‘Obzorja’ otvara se u Sponzi

Dulist

MASLAC POSTAJE LUKSUZ Cijena maslaca će nastaviti rasti zbog niskih zaliha

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist