DuList PROMO

GRAĐA PRODAJNI CENTAR Zaroni u blagdansku čaroliju totalne rasprodaje!

photo output 1

Građa prodajni centar u Dubrovniku, smješten u poslovnoj zoni Čibača, najavljuje totalnu rasprodaju 20. i 21. prosinca, pružajući priliku svojim kupcima da zarone u blagdansku čaroliju i ostvare nevjerojatne popuste!

Očekuje vas odlična akcija 20 posto + 20 posto popusta na sve! Kompletan asortiman na svim odjelima, izuzimajući odjel građevinskog materijala, je na totalnoj rasprodaji. Ponuda nikada nije bila veća, a cijene nikad niže. Pronađite sve što vam je potrebno za blagdane i više od toga uz nevjerojatne popuste koji vas čekaju na odjelima kućanskih uređaja, bijele tehnike, keramike i sanitarije, stolarije, alata i zaštitne opreme. Svoj dom pripremite za ove blagdane na odjelu domaćinstva velikom ponudom kuhinjskih potrepština za pripremu kolača i prekrasnim dekoracijama, dok vas na odjelu rasvjete čeka ponuda s kojom ćete stvoriti pravo božićno ozračje.

S obzirom da je Građa ove godine u pravom blagdanskom duhu, sniženjima tu nije kraj! Osim totalne rasprodaje, prazne i police uz još veće popuste – 20 posto plus dodatnih 30 posto do čak 50 posto popusta na preko 10,000+ odabranih artikala. Na ovaj način Građa vam omogućuje da sredite svoju kuću, stan ili apartman po super sniženim cijenama!

PC Dubrovnik

Građa želi unaprijediti vašu blagdansku kupovinu ne samo fantastičnim cijenama, već i stvaranjem božićnog ugođaja za svoje vjerne kupce. Uživajte u toplom i pozivajućem ozračju, istinskom blagdanskom duhu te radosti darivanja koja će vas obuzeti čim kročite u Građa prodajne centre. Stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam da pronađete savršene poklone za svoje najmilije po nevjerojatno niskim cijenama. Ova rasprodaja nije samo prilika za štednju, već i prilika za stvaranje posebnih trenutaka s voljenima u zajedničkoj kupovini.

Duh blagdana ogleda se u ljubavi, zajedništvu i darivanju i zato ne propustite ovu ekskluzivnu priliku koja traje samo sljedeću srijedu i četvrtak, 20. i 21. prosinca., i posjetite Građa prodajni centar Dubrovnik ili istražite njihov web shop gradja.hr i uživajte u blagdanskoj kupovini iz snova!

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović