Kultura

GRAD PO ZIMI U FONTANI Ovog petka izložba slike ‘Kundurice’ Jagode Lasić

fontana suljak 6

I ovog petka, 4. prosinca s početkom u 10 sati ujutro u središnjem mjestu okupljanja čeljadi Grada, omiljenoj dubrovačkoj betuli „Fontani“ u Ulici od polača, nastavak je zimskih kulturnih događanja nazvanih „Grad po zimi“ i programom izložbi „Jedna betula, jedan umjetnik, jedan rad, jedan dan“.

Program je ovo osmišljen od grupe posjetitelja „Fontane“ kao odgovor na razna događanja na Stradunu, sa željom da se kultura vrati tamo gdje je i počela, u dubrovačke betule.

Nakon izloženih slika gospara Tomislava Šuljka i Miša Baričevića, ovog petka svoj rad, svoju sliku nazvanu „Kundurice“ izložiti će na jedan dan dubrovačka slikarica gospođa Jagoda Lasić.

Izložbu će otvoriti i ovaj put prigodnim govorom znani nam Dundo Pero, točnije gospar Tomislav Šuljak, uz vjerujemo i ovaj petak veliki broj okupljenih zaljubljenika u umjetnost i kulturu. Slika „Kundurice“ Jagode Lasić biti će izložena vanka na srednjem stolu „Fontane“ ovog petka, u popodnevnim i noćnim satima unijeti će se unutra, a svi koji je žele vidjeti, mogu to učiniti i u subotu, od deset ujutro do jedan sat iza podne, kada se izložba zatvara.

Pročitajte još

IVANA MARIJA VIDOVIĆ Ocjenjivala mlade talente u Italiji

Dulist

[FOTO] SJAJAN KONCERT Lang-Lessing: Dubrovačke ljetne igre trebaju biti ponosne

Dulist

75. IGRE Jazz senzacija oduševila publiku na Lovrjencu

Dulist