DuList IN

‘GOSPARKA’ POSTAJE SNAŠA Djevojačka večer Ana Marie Gurdulić

ana maria gurdulic 1

Ana Maria Gurdulić, najmlađa hrvatska odvjetnica u subotu navečer imala je ludi provod sa svojim prijateljicama. I to ne bilo kakav.

Subota je za Ana Mariu bila rezervirana za djevojačku večer koju joj je pripremila kuma, Slavonka Magdalena Janković uz pomoć Ana Mariijine mame, Sandre Gurdulić, inače dugogodišnje vlasnice licence za izbora The Best Model, u njihovom domu u Lapadu.

Tek jedan muškarac dobio je pravo pristupa na zabavu. I nije bilo riječ o bilo kome, već o zamjeniku gradonačelnika Željku Ragužu koji se dobro snašao u društvu brojnih djevojaka.

I dok je buduća mlada slavila u Dubrovniku, izabranik njezinog srca Ivan Bogović, momačku je imao u svom rodnom gradu Slavonskom Brodu, gdje će ovaj mladi par ubuduće i živjeti.

Sudbonosno da, ‘gosparka’ kako u Slavoniji od milja zovu Ana Mariu i Ivan će izreći 16. travnja, a svadbena večera s 500 uzvanika bit će upriličena u hotelu Savus, u vlasništvu obitelji Bogović.

Inače, dvadesetsedmogodišnja Ana Maria je već u centru Slavonskog broda otvorila svoj odvjetnički ured. U samo godinu dana ova je mlada odvjetnica, danas najmlađa u Hrvatskoj, položila pravosudni ispit, a u siječnju ove godine položila je i ispit za stečajnog upravitelja.

No, naredne dane usredotočit će se na pripremu i organizaciju svoga vjenčanja, za kojeg već svi u Slavonskom brodu pričaju kako će to biti happening godine, budući da su pozvane brojne poznate osobe iz društvenog i političkog života Hrvatske. Iako mama i sestre Gurdulić ne otkrivaju sve detalje ono što smo uspjeli doznati je da će haljine za vjenčanje izraditi poznate dizajnerice, pa će tako mama Sandra nositi kreaciju Matije Vuice.

Mlada će zablistati u vjenčanici poznate splitske dizajnerice Branke Vukušić, a iako će izgled vjenčanice ostati tajna sve do dana vjenčanja ono što smo uspjeli doznati je da će biti optočena sa 10 tisuća Swarovski kristala. O Ana Mariinoj vjenčanici i vjenčanju godine u Slavonskom brodu sasvim sigurno će se još dugo pričati…

 

 

 

 

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist