DuList IN

GOOD FOOD Mihaela Devescovi predstavila sirove delicije

amfora devescovi 3

Na ovogodišnjem Good Food Festivalu Mihaela Devescovi je podijelila svoje znanje i umijećem s brojnim zainteresiranima za novi trend kulinarstva – pripremu sirovih obroka.

Mihaela Devescovi prije osam godina odlučila je promijeniti svoju prehranu. Jednostavno je željela više pažnje posvetiti zdravim namirnicama,istraživala je i naišla na sirovojelstvo ili ‘raw food’, kojeg su glavne prednosti visoka hranjiva vrijednost sirovih namirnica i organski uzgojeno voća i povrća. Počela je s pripremom salata i smoothija, a s vremenom je svoj hobi pretvorila u ozbiljan posao.

Mihaela je vlasnica i urednica portala www.sirovahrana.hr na kojoj čitatelji mogu pronaći puno savjeta .Vrlo često gostuje diljem Hrvatske gdje održava radionice, a njezini se slatkiši mogu pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i mnogim drugim gradovima i to u trgovinama zdrave hrane.

Mihaela je u Restoranu Amfora pokazala pripremu juhe od buče sa karameliziranim lukom, njoke od badema i buče s preljevom od sušenih vrganja, te za desert kreme izrađene od indijskih oraščića, cikle i kokosovog mlijeka, te drugo od indijskih oraščića , kakao maslaca i kakao – praha.

Pročitajte još

Rod Stewart prošle je godine oženio sina u Dubrovniku, a sada je zbog bolesti otkazao koncerte

Dulist

[FOTOGALERIJA] Predivna nedjelja za đir po Gradu, pogledajte tko je sve bio na špici

Dulist

PRINCEZA OD MONAKA UŽIVA U DUBROVNIKU Stigla u grad povodom vjenčanja

Dulist