DuList IN

GOOD FOOD Kako Marina Žibert Ercegović mijesi domaću pastu?

ercegovic pasta ravioli 3

Današnja suvremena kuhinjska pomagala uvelike domaćicama olakšavaju posao pripreme hrane i kuhanja, no rukom umiješena domaća pasta posebna je delicija, a kako je umijesiti u vlastitoj kuhinji pokazala je u petak 21. listopada Cordon Bleu chefica Marina Žibert Ercegović na radionici u Tovjerni Sesame.

Ravioli punjeni sirom, pasta s rajčicama, ravioli punjeni jastogom i goveđim repom… Prave delicije od domaće paste kušali su posjetitelji radionice.

Umijeće miješenja paste suvremeni način života je potisnuo, no u vrhunskim restoranima uvijek se i isključivo služi domaća tjestenina. Radionica u Sesameu mogla bi biti poticaj mnogim domaćicama da ponovno počnu doma mijesiti pastu na starinski način ili pomoću modernih pomagala.

 

Tekst i foto: GFF

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist