Obilje slasnih zalogaja koji se ne smiju propustiti – najkraći je opis programa trećeg dana Good Food Festivala Dubrovnik. U hotelu Palace svoje mjesto na festivalu pronašla je i egzotična indijska kuhinja.
Uz potporu Veleposlanstva Republike Indije u Republici Hrvatskoj u okviru Good Food Festival organizira se svojevrsna prezentacija indijske gastronomije s posebnim naglaskom na iznimno brojne i egzotične začine kojima obiluje ova, u svijetu, vrlo popularna kuhinja.
Chef – gost Good Food Festivala je Stephen Lobo, etablirani indijski chef s njemačkom adresom, u čijim delicijama uživaju brojni indijski uglednici pri posjetu Njemačkoj. Chef Stephen ujedno je i DJ koji se bavi indijskom glazbom, te je degustacija hrane popraćena tipičnim zvucima ove daleke zemlje.
-Velika mi je čast biti ovdje na Good Food festivalu. Nadam se da ću kroz ovu malu radionicu barem malo približiti Indijsku kuhinju, ali i kulturu, Hrvatskoj i Dubrovniku – poručio je chef Lobo.