Turistička zajednica grada Dubrovnika osmislila je gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 19. do 22. listopada i obuhvaćati brojne događaje.
Bogat četverodnevni program četvrtog izdanja Good Food Festivala imat će raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina. Na programu su raznovrsni programi za ljubitelje dobre kapljice, poput kušanja nagrađivanih vina regije u dubrovačkim wine barovima, predstavljanje vina s otoka Krka te kušanje piva u prvoj dubrovačkoj pivovari.
Za ljubitelje zdrave hrane organizirat će se kulinarske radionice na kojima će se osim tradicionalnih jela prezentirati novi zdravi trendovi u kulinarstvu, a tijekom cijelog festivalskog tjedna na Pilama će se održavati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda.
Kao posebna događanja festivala za sve gurmane bit će Večera s poznatim chefom Priskom Thuring uz glazbeni nastup Zorice Kondža u restoranu Kantenari na Sunset Beach Dubrovnik i Večera s Ivanom Pažaninom u restoranu Porat.
Program ovogodišnjeg Good Food Festivala obiluje brojnim raznovrsnim zanimljivim programima, radionicama pripreme dubrovačkih delicija u Udruzi Deša, gostujućom slavonskom kuhinjom vukovarskog kraja, posebnim menijima u dubrovačkim restoranima te gastro obilascima ‘Sights & Bites’.
Vrhunac posljednjeg dana Good Food Festivala je poznata ‘Dubrovačka trpeza’ duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, koji će prezentirati svoje znanje i umijeće. Četvrti Good Food Festival završava humanitarnom gala večerom u hotelu Rixos Libertas, uz bogatu lutriju i zabavni program za sve goste.
-Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival oduševiti svakog posjetitelja, baš kao što je to bio slučaj i s prethodna tri – poručuju iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika.