Politika

GOJUN SLUŽBENO „Isključeni nisu postupili po odluci Gradskog odbora“

tematska gojun

Predsjednik GO SDP Dubrovnik Mladen Gojun oglasio se priopćenjem povodom sinoćnje odluke Gradskog odbora stranke o isključenju sedam članova.

Podsjetimo, riječ je o Tomislavu Brnasu, Radi Vrtikapi, Juri Dumančiću, Ljiljani Lakić, Ivoni Labaš, Maru Puhieri i Martinu Prkačinu. Kako navodi Gojun, odluka GO-a donesena je nakon provedenog stranačkog postupka, a kao razlog isključenja iz stranke navodi se kršenje Statut SDP-a i nanošenje štete ugledu stranke.

– Isključene članice i članovi nisu postupili po Odluci Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik, a koja je potvrđena Odlukom Staturane komisije SDP-a Hrvatske, odnosno nisu podnijeli ostavke u zadanim rokovima na članstvo u nadzornim odborima trgovačkih društava i upravnim vijećima javnih ustanova u vlasništvu ili većinskom vlasništvu grada Dubrovnika te školskim odborima osnovnih škola kojima upravlja grad Dubrovnik, a na koje dužnosti su imenovani od gradonačelnika grada Dubrovnika ili Gradskog vijeća grada Dubrovnika u okviru Dubrovačkog dogovora – stoji u priopćenju predsjednika dubrovačkog SDP-a Mladena Gojuna.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist