DuList IN

GLAZBENA POSLASTICA Ben Sterling na pozornici Orsule

orsula ben sterling

Glazbena poslastica u Parku Orsula gotovo je rasprodana. Svega nekoliko ulaznica ostalo je za nastup DJ zvijezde Bena Sterlinga u četvrtak, 4. srpnja od 18 sati. Ovaj događaj povratak je i najpoznatijeg hrvatskog glazbenog brenda BSH u Dubrovnik. Nakon više od 10 godina uspješne organizacije glazbenih događanja na posebnim lokacijama, ovaj nastup zasigurno će svima dugo ostati u lijepom sjećanju. Mnogi još uvijek pamte BSH spektakl koji se na taraci Revelina održao 2021. godine.

Ben Sterling je britanski DJ i producent poznat po svojoj jedinstvenoj mješavini house i techno glazbe. Njegov uspon na sceni elektroničke glazbe bio je brz zahvaljujući njegovim energičnim nastupima i impresivnim produkcijama. Jedan od njegovih najistaknutijih uspjeha je suradnja s poznatim izdavačkim kućama poput Hot Creations i Revival New York. Također je nastupao na nekim od najprestižnijih festivala i klubova širom svijeta, uključujući DC-10 na Ibizi i Fabric u Londonu. Njegovi singlovi poput “Dimensions” i “Kamikaze” osvojili su ljubitelje glazbe i kritičare, potvrđujući njegov status kao jednog od najperspektivnijih DJ-eva nove generacije. Ovo je prilika da uživo doživite njegovu magiju u jedinstvenom ambijentu parka Orsula.

Uz Bena Sterlinga, nastupit će i domaće DJ snage – Pablo Panda, Yakka i Bozzo. Pablo Panda, poznat po svojoj svestranosti i sposobnosti da podigne energiju publike, Yakka, koji donosi inovativne house ritmove, te Bozzo, čiji su setovi prava glazbena poslastica, garantiraju vrhunsku zabavu. Posljednje ulaznice za sutrašnji BSH događaj uz Bena Sterlinga mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Pročitajte još

Zašto odabrati kadu umjesto tuša

Obilježen dan ACI-ja

Željka Krstulović

U SHERATONU Pinia Pool Bar & Lounge kao početna stanica dobrog izlaska

Željka Krstulović