Županija

Glazba Ston nastupila je na Danima piva u Karlovcu

glazba ston 1

Glazba Ston pod vodstvom Dražena Laskača gostovala je ovaj vikend na Danima piva u Karlovcu.

Karlovac je i ove godine bio domaćin jedne od najpopularnijih manifestacija u Hrvatskoj – Dana piva, koja je privukla tisuće posjetitelja željnih dobre zabave, vrhunske glazbe i, naravno, piva. Ovogodišnje izdanje festivala, koje je trajalo pet dana, obilježeno je bogatim programom koji je uključivao mnoge poznate izvođače, a među njima i Glazbu Ston.

Glazba Ston donijela je dašak juga u Karlovac. Njihov nastup na Danima piva bio je pravo osvježenje, ispunjen omiljenim dalmatinskim pjesmama koje su publiku podsjetile na more, sunce i opuštenu atmosferu Jadrana. Posebno se izdvojio trenutak kada je publika s Glazbom Ston zapjevala hit “Dalmatinac sam”, a neki su se, vođeni emocijama, u refrenu odlučili poigrati i zamijeniti tekst s “da ga volim ja, splitskog Hajduka”. Iako se radilo o kontinentalnom dijelu Hrvatske, nitko im nije zamjerio.

Uz Glazbu Ston, na festivalu su nastupili i brojni drugi izvođači poput Vojka V, Tonyja Cetinskog, Kawasaki 3P-a, Mini Lazagne i Željka Bebeka. Posjetitelji su mogli uživati ne samo u glazbi, već i u raznovrsnoj ponudi piva i hrane na više festivalskih zona, što je ovoj manifestaciji dalo dodatnu dimenziju užitka.

Puhački orkestar Karlovac pozvan je sljedeće ljeto u Ston. Karlovčani će tako imati priliku pokazati svoje sviračko umijeće na 14. Festivalu puhačkih orkestara u Stonu, što dodatno jača suradnju između ova dva grada.

Pročitajte još

TKO JE U PONEDJELJAK BEZ STRUJE HEP najavio prekid opskrbe električnom energijom

Dulist

ONEČIŠĆENJE MORA NA KORČULI Kupanje privremeno zabranjeno na dvije plaže

Dulist

IZ POLICIJE UPOZORAVAJU Sve je više kaznenih djela računalne prijevare, ne nasjedajte! Prijavite!

Ivana Mijić Vulinović