Kultura

‘GLAZBA NA MORU’ Jedinstven projekt pijanistice Ivane Marije Vidović

Glazba na moru Jadrolinija i Epidaurus Cavtat Festival 2

Epidaurus Cavtat Festival i Jadrolinija ponovno donose koncerte na brodu ‘Dalmacija’ pod nazivom Glazba na moru uz izvanredan nastup Duo Musike (Italija) – Natale – Partipilo i Komornog orkestra violina, ansambla Harmonia (Harmonia Ensemble Foggia) Catalano-Moscati Schoolsemble.
‘Glazbu na moru’, kao jedinstven projekt, idejno je osmislila naša proslavljena pijanistica Ivana Marija Vidović. Ulaz je besplatan, a u glazbi možete uživati 17. rujna u 17 sati i 20. rujna u 11 sati, tijekom putovanja koje spaja dvije čarobne obale.

Glazba na moru 1

Podsjetimo, Epidaurus Cavtat Festival ove je godine s Jadrolinijom predstavio projekt pod nazivom “Glazba na moru”, jedinstveni spoj vrhunske glazbe i putovanja, koji povezuje dvije obale Jadranskog mora, a pod palicom naše cijenjene pijanistice. Prva dva posebna koncerta održana su na brodu Dalmacija 29. kolovoza i 1. rujna tijekom plovidbe na liniji Dubrovnik – Bari, a putnici su uživali u nastupu Filharmonijskog orkestra iz Apulije sa solistima, pod dirigentskom palicom Jamesa Rossa.

Foto: Arhiva

Pročitajte još

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na emotivnoj večeri u čast Luka Paljetka

Dulist

Splitski virtuozi nastupaju u Kneževu dvoru!

Dulist

Predstavljanje zbirke poezije i proze “Dubrovački spomenar” u Narodnoj knjižnici Grad

Dulist