DuList PROMO

GALERIJA VINA MIVA STIGLA U DUBROVNIK Vrhunski izbor vina, žestica i pjenušaca na jednom mjestu!

miva vino008

Krajem listopada na adresi Iva Vojnovića 71, Galerija vina Miva otvorila je svoja vrata i na taj način Dubrovniku pružila prijeko potrebnu vinoteku bogatog asortimana namijenjenu ljubiteljima finih vina kao i poznatih svjetskih žestokih pića i pjenušuca.

Ovo je idealno mjesto za sve one koji će u ugodno uređenom prostoru i ambijentu, kakvog se ne bi posramile ni najbolje svjetske vinoteke, pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o vinu za svakodnevno uživanje ili onome za posebne prigode.

miva vino138

Vizija i cilj galerije vina Miva jest podići kulturu ispijanja vina i pjenušaca na jednu višu razinu, u čemu su nakon niza godina, truda i rada, svakako i uspjeli. O tome najbolje govori ambijent i atmosfera s potpisom ostalih Miva galerija vina u Zagrebu, te najvažnije od svega, zadovoljni kupci i klijenti.

Osim značajnijih hrvatskih vinara, Miva galerija vina u ponudi ima i mnoge poznate etikete stranih vina kao i najbolje svjetske pjenušce grupacije Moët Hennessy. Osim vina i pjenušaca, u prodaji su i žestoka pića iz portfelja Moët Hennessy, ali i mnoga druga, zatim čaše Riedel, kao i maslinova ulja, čokolade te razne druge delikatese koje će proširiti ponudu do kraja mjeseca.

miva vino108

Ciljana publika Miva galerije vina su svi koji vole i znaju uživati u finom vinu, pjenušcima, šampanjcima i odabranim artiklima, ali također i oni koji su u potrazi za idealnim poklonom, kako za svakidašnja slavlja, tako i za zaista posebne prigode.

miva5

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović