DuList IN

GALERIJA VINA MIVA NA VOJNOVIĆU DARUJE Boca mjehurića čeka novog vlasnika

MIVA VINA

U susret blagdanima Galerija vina Miva zajedno s DuListom daruje jednu ili jednog čitatelja s vrijednim pjenušcem poznatog talijanskog proizvođača – Villa Sandi.

Popularan Villa Sandi Prosecco, pogotovo njegova ružičasta inačica Rose Milesimato, krasi lijepa roza boja s bakrenim odsjajima, te živahni i intenzivni mjehurići.

Ovaj svjež i elegantan Prosecco uz dvije originalne čaše Villa Sandi te vinski čep ovog priznatog proizvođača pjenušaca može biti vaš, a sve što trebate je biti najbrži te na nagradna@dulist uz naznaku Za prosecco proslijediti podatke: Ime i prezime, adresu i telefon.

MIVA VINA2

Pored prigodnih pjenušaca, Miva vina na adresi Iva Vojnovića u svojoj ponudi ima besprijekornu vinoteku namijenjenu ljubiteljima finih vina kao i poznatih svjetskih žestokih pića i pjenušuca.

Vizija i cilj galerije vina Miva jest podići kulturu ispijanja vina i pjenušaca na jednu višu razinu, u čemu su nakon niza godina, truda i rada, svakako i uspjeli. O tome najbolje govori ambijent i atmosfera s potpisom ostalih Miva galerija vina u Zagrebu, te najvažnije od svega, zadovoljni kupci i klijenti.

Osim značajnijih hrvatskih vinara, Miva galerija vina u ponudi ima i mnoge poznate etikete stranih vina kao i najbolje svjetske pjenušce grupacije Moët Hennessy. Osim vina i pjenušaca, u prodaji su i žestoka pića iz portfelja Moët Hennessy, ali i mnoga druga, zatim čaše Riedel, kao i maslinova ulja, čokolade te razne druge delikatese.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist