DuList IN

FOTO/VIDEO Evo kako su prašili lapadski Rolling Stonesi!

Lapadske Solitudo 10

Lokalni ‘stari bend’, kako sami sebe nazivaju, Lapadske tratinčice, svira autorske pjesme, ali kako ističu ne boje se zaplivati vodama obrada poznatih pjesama u rock interpretaciji. Svi koji su večeras svratili do bistroa Solitudo mogli su uživati u uvoj glazbenoj poslastici uz ukusnu hranu.

-Najpopularniji smo u Lapadu i upravo radimo svoju lapadsku turneju, jer ako nisi popularan u svom dvorištu ne možeš biti ni šire. Večeras sviramo naše pjesme, neke poznate, a neke su nove. Također radimo jedan splet pop pjesama u našem stilu. Sve su to pjesme 70ih i 80ih koje su svima poznate. Ovaj model nastupanja je jedan običaj sviranja rock ‘n’ rolla na terasama koji je neobičan, ali uspješan – poručio je pjevač benda, Mišo Miljak

Lapadske Tratinčice dubrovački je rock band osnovan 1977. koji se održao sve do danas slijedeći trag svojih početaka, a osnovala su ga tri prijatelja koja su svoj glazbeni talent i veliku ljubav prema glazbi htjela prenijeti malo šire, ali ništa dalje od granica Lapada, nešto kasnije i grada.

Za dašak rock ‘n’ roll atmosfere zavirite u našu galeriju.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist