DuList IN

FOTOKLUB Mladi fotografi, dođite u srijedu na Lokrum!

foto getaldic botanicki

Fotoklub Marin Getaldić poziva sve zainteresirane učenike osnovnih škola na praktičnu radionicu ‘makrofotografija u botaničkom vrtu’ u srijedu, 13. svibnja od 10 do 12 sati na otoku Lokrumu.

Radionica će se održati u sklopu petog ‘Tjedna botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki’, koji se u organizaciji Sekcije botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskog botaničkog društva, održava diljem Hrvatske od 11. do 17. svibnja.

Cilj manifestacije je popularizacija i obnova botaničke i hortikulturne baštine brojnih vrijednih zbirki diljem Hrvatske.
– Naš Botanički vrt na Lokrumu pridružio se ostalim botaničkim vrtovima i pripremio program. Sva događanja tijekom „Tjedna“ potpuno su besplatna. Potrebno je da svi učenici posjeduju svoj digitalni fotoaparat bilo koje kvalitete i rezolucije, jer se mobitelima ovom prilikom neće fotografirati. Također bi bilo dobro da učenici sa sobom ponesu marende i vode za piće – poručuju organizatori.

Polazak na radionicu je u srijedu u 10 sati s Velikog mula u Portu, a po završetku radionice svaki učenik će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist