DuList IN

[FOTOGALERIJA/VIDEO] Koncert radija KAJ uz brojne izvođače, poslušajte kako zvuče popevke!

u ozracju Kaj a11

Koncert probranih kajkavskih popevki pod nazivom U ozračju KAJ-a održao se ovog utorka u Kazalištu Marina Držića, a sve u sklopu hrvatskog tradicijskog glazbenog projekta na njegovanju govorene i pjevane riječi KAJ.

Koncert je održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i u zajedničkoj organizaciji Grada Dubrovnika i Radija Kaj.

Kazalište je bilo prepuno, a nastupili su brojni glazbenici – Tereza Kesovija, Mia Dimšić, Matija Cvek, Marko Škugor, Klapa Kaše, Branko Greblički Ventek, Rajko Suhodolčan, Roko Vušković, Klapa Brv, Kirjales, Ella i Iva Ranogajec Inkret, Ivan Benc, Mirko Švenda Žiga i Gordana Ivanjek Tušek. Voditelji Karmen Špiranec i Velimir Čajko.

Nastupili su uuz orkestar Radija Kaj, pod vodstvom Karla Kukovačeca.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i direktor Radija Kaj Drago Gradečak, u zajedničkom pozivu na koncert istaknuli su da su, uoči Feste sv. Vlaha i Dana grada Dubrovnika, organizatori projektom U ozračju KAJ-a željeli povezati sjever i jug Hrvatske, ujedno i izraziti zahvalu Dubrovčanima Vlahu Paljetku, Terezi Kesoviji, Đelu Jusiću i Dubrovačkim trubadurima za skladanje i izvođenje prekrasnih kajkavskih popevki Popevke sem slagal, Fala, Popevka za ljubav, Mi smo dečki…

Evo kako je večeras bilo!

 

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist