Sport

FOTOGALERIJA Evo tko je bio najbolji na prvom Akvatlonu

akvatlon096

Ovu nedjelju na plaži Mandrač na Babinom kuku počela je prva Dubrovnik Akvatlon liga.

Start je bio u 9 sati, a plivalo se 1000 metara (od ponte Mandrača do ponte Copacabane i nazad), zatim se s plivanja išlo odmah iz tranzicije na trčanje 5000 (uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice).

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Luka Čupić, dok su na drugom i trećem mjestu završili Vitomir Milošević i Ivo Dadić. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jelena Tomašević, drugo mjesto Lidija Vukić, treće mjesto Nela Madeško.

Trčalo se uz obalu, staza je brza i dinamična te su dva su okreta bila uključena.

Ovo je prva multisport liga u Dubrovniku, a odvijat će se kroz cijelo ljeto i to na različitim lokacijama. Finale lige će biti ujedno i državno prvenstvo u Akvatlonu. Triatlon Klub Dubrovnik na ovaj način promovira multi sport kao rastuću globalnu atrakciju od koje koristi imaju kako lokalno stanovništvo, tako i gosti naše destinacije.

U najavi je i jedan triatlon u Dubrovniku koji će biti međunarodnog karaktera, atraktivan kako i priliči našem Gradu, čime se želi dokazati svima da Dubrovnik ima i mnogo sportskog potencijala.

Pročitajte još

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist