DuList IN

FOTO/ČUVAR BAŠTINE I TRADICIJE Predstavljen novi ‘Welcome’

magazin Welcome1

Časopis ‘Welcome to Dubrovnik’ Turističke zajednice Grada Dubrovnika za 2017. godinu predstavljen je danas u Franjevačkom samostanu. Uz prigodni domjenak, užitak je bio slušati i klapu Ragusavecchia.

– Možemo s pravom reći da je ‘Welcome’ čuvar baštine i tradicije. Zahvalila bih se Uredničkom vijeću koje svojom kreativnom energijom formira teme svakog našeg magazina. Riječ je o jednoj sinkronizaciji ideje i realizacije na koji smo zaista ponosni. Tiskan je u sedam i pol tisuća primjeraka, u njemu smo se dotakli i prošlosti i sadašnjosti, puno je zanimljivih tema – istaknula je Jelka Tepšić, Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Romana Vlašić, direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika pojasnila je što se sve nalazi u ovogodišnjem broju.

– Kad prolistate novi broj Welcome-a, vidite da ga s dušom i srcem rade ljudi koji zaista vole svoj grad. Na ovaj način pokazujemo koliko i mi volimo svoj grad i koliko stojimo iza toga. U njemu se isprepliću brojne zanimljive teme iz prošlosti, prisjećamo se i 700. obljetnice apoteke, Velike Trešnje, dotičemo se i naših suvremenika, mladih, vrijednih i talentiranih ljudi. Treba spomenuti i otok Lokrum koji je apsolutno doživio renesansu u protekloj godini i otvara se i mnogim drugim segmentima koji do sada nisu bili uobičajeni. Spominjemo i Du Motion, naš novi projekt, polumaraton koji je već postigao i proširio granice svoga postojanja – dodala je ona.

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist