Aktualno

FOTO Uručene zahvalnice sudionicima desete ‘Dubrovačke trpeze’

dubrovacka trpeza dodjela zahvalnica

Gradonačelnik Mato Franković uručio je zahvalnice za dugogodišnju uspješnu suradnju sudionicima humanitarne gastronomske manifestacije ‘Dubrovačka trpeza 2017’ u četvrtak ujutro u restoranu Mimoza.

– Nakon ove duge i uspješne sezone, u ime Grada Dubrovnika zahvalio bih se svima onima koji su doprinijeli da naš grad bude prepoznat, siguran i čist, ali i da ima vrhunsku gastronomsku ponudu, što je i pokazano na ‘Dubrovačkoj trpezi’. Ovakva manifestacija humanitarnog karaktera dokaz je društveno odgovornog poslovanja kakvo je poželjno razvijati i kroz nove projekte – istaknuo je Franković i dodao kako Grad Dubrovnik želi i treba biti partner svima.

– Zajedno smo jači, zajedno doprinosimo kvalitetnijem turističkom brendu Grada – zaključio je Franković.

– Zaista mi je drago da ovaj projekt na najljepši mogući način objedinjuje grad, županiju, ugostitelje, hotelijere, vinare kao i sve one koji rado žele pokazati što Dubrovnik zapravo jest – rekla je direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Na jubilarnoj desetoj ‘Dubrovačkoj trpezi’ prikupljeno je dosad najviše sredstava, točnije 65.230 kuna za ‘Udrugu za školovanje pasa vodiča’ i udrugu ‘Poseban prijatelj’.

Pročitajte još

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist