Aktualno

[FOTO] U dubrovačkom Pizza festivalu uživaju i odrasli i djeca

pizza festival 0

Lijepo i sunčano vrijeme izmamilo je brojne posjetitelje na treći dan dubrovačkog Pizza festivala koji se ovog vikenda bogatim sadržajem pobrinuo i za one najmlađe. Veliki interes izazvala je likovna radionica poznate splitske dizajnerice Anamarije Asanović na kojoj su mali Dubrovčani i njihovi gosti stvarali papirnate kreacije na temu mnogima omiljenog jela. Radionica će se održati i u nedjelju 15. listopada, a ostalo je još svega nekoliko mjesta.

Da je pizza dokaz da se ljubav kaže isto na svim jezicima pokazuje i veliki interes Dubrovčana koji ovih dana jedva čekaju doći u TUP! Obilje najukusnije hrane, osvježavajućih pića i ‘industrijskog’ ambijenta s dodatkom moderne umjetnosti pokazali su se kao magičan spoj jer posve je jasno da Gruž doista s razlogom nosi etiketu jednog od najkul kvartova u Europi. Pizza kreacije na prvom dubrovačkom Pizza festivalu potpisuju vrhunski pizza-entuzijasti: Pista & Pazza, Pizza Social Club, Beg’s Plant Based i Poma Food Boutique.

Pizza Festival, u organizaciji TUP-a, Grada Dubrovnika i provjerene ekipe za festivale zvane ‘Kokoš ili jaje’ definitivno je odličan start u ono što slijedi u prostoru ove nekadašnje tvornice koja će, uvjereni smo, postati centar kreativne industrije juga Lijepe Naše.

Podsjećamo, Pizza festival traje do nedjelje 15. listopada, večeras ako se nalazite u blizini Dubrovnika svakako ne propustite koncert mnogima omiljenog splitskog repera Grše dok je čast da zatvore prvi Pizza festival s krajnjeg juga pripala Songkillersima.

Radno vrijeme festivala je od podne do ponoći, a ulaz je besplatan.

Fotografije: Marijan Marinović

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist