Zanimljivosti

FOTO: Tko se okupio na HSS-ovom domjenku?

hss20

Šaroliko i zanimljivo društvo okupilo se na blagdanskom domjenku dubrovačkih HSS-ovaca.

Uz članove Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke na čelu s predsjednikom Vidom Matićem, koji je i bio domaćinom domjenka, na druženju su se okupili suradnici i partneri ove stranke. Slavlje je uveličao i dolazak predsjednika HSS-a Branka Hrga, te predsjednika ŽO HSS Dubrovačko-neretvanske županije Stipe Gabrića Jamba.

Upravo je s Jambove desne strane sjedio Cvijeto Bratoš, bivši ravnatelj Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, kojega su ne tako davno članovi raspuštenog konavoskog ogranka ove stranke optužili da je upravo on Jambov i Vićanov čovjek. Postaje li Bratoš možda Jambova desna ruka?

Naravno, sve okupljene pozdravio je i HSS-ov kandidat za gradonačelnika Željko Raguž, a stigli su i sadašnji vijećnici Gradskog vijeća Karlo Gjurašić i Ivica Stjepović, bivši predsjednik GO HSS-a, te bivša im kolegica iz vijećničkih klupa Marina Lazarević. Našla se tu i stara garda HSS-ovaca – bivši gradonačelnik Vido Bogdanović te Božo Svetac.

Na kraju spomenimo i kako će u sklopu svog boravka u Dubrovnik Branko Hrg ovu nedjelju krenuti u ranojutarnju (8.30 sati) šetnju Stradunom u pratnji članova GO HSS Dubrovnik nakon čega će u Gradskoj kavani popiti kavu s građanima.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist